Ledvinová bolest hlavy
V tyto dny by pacient měl ke každému jídlu, tedy třikrát denně, jíst nesolenou a nekořeněnou vařenou rýži s velkým množstvím nepřisazovaného jablkového pyré. Klidně se jím může najíst dosyta.
Přírodní jablkové pyré - tedy bez cukru a samozřejmě i bez jakýchkoliv umělých sladidel - se hojně okoření skořicí, která nejenže dodá celému pokrmu výbornou chuť, ale navíc i čistí krev, jak píše svatá Hildegarda.
V tento rýžový den bychom také měli mezi jídly a k jídlu pít dostatečné množství neslazeného bylinkového čaje.
Tím se ledviny pročistí a tělo se zbaví odpadních látek.
Vyplaví se otoky z povrchu i vnitřku těla a ledvinová bolest hlavy nebo ledvinová migréna znatelně ustoupí. Akutní bolesti zpravidla zmizí úplně.
Zdroj: Peter Pukownik - Bolesti hlavy a migrény, nakl. Alternativa
Komentáře
Nevěřím tomu !!!
- Odpovědět
Pošli odkaz